Cursos i escoles

En cas de que el seu fill/a tingui una prescripció mèdica és imprescindible pel seu subministrament adjuntar recepta. Cal presentar a la Recepció del Club Natació Barcelona obligatòriament document autoritzant l’ús de paracetamol i/o ibuprofè, en cas de tenir la necessitat de subministrament (febre o malestar). Sense aquesta prescripció medica no es podrà administrar cap medicació (Reial Decret Legislatiu 1/2015, de 24 de juliol, en el seu article 79.1)

*MOLT IMPORTANT* Per beneficiar-se dels descomptes, caldrà fer la inscripció de manera presencial. "No s'aplicaran descomptes ni devolucions una vegada hagi estat efectiva la inscripció on-line" Cal tenir 3 mesos d'antiguitat al CNB per beneficiar-se del preu de Soci.

Introdueix les teves dades personals
Recorda que si ja tens un nom d'usuari i una contrasenya has d'iniciar sessió per reservar una activitat.

Inscripció
No hi ha Cursos i escoles disponibles.
Condicions
CLÁUSULA FORMULARIO WEB – NEWSLETTERDe conformitat amb l’establert a la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament de titularitat del CLUB DE NATACIO BARCELONA amb CIF G08533689 i domicili social a PASSEIG JOAN DE BORBO,93 DE BARCELONA CP 08039, amb la finalitat de remetre-li comunicacions comercials que poden ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, el CLUB DE NATACIO BARCELONA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes mencionats amb anterioritat i fins que no revoqui el seu consentiment.

Mentrestant no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, i que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol canvi i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-les per a les finalitats mencionades.

El CLUB DE NATACIO BARCELONA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És por això que el CLUB DE NATACIO BARCELONA es compromet a adoptar totes les mesures raonables per a que aquestes es suprimeixin o rectifiquin sense dilació sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que els confereix la normativa vigent en protecció de dades, podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, així com del consentiment prestat per al tractament de les mateixes, dirigint la seva petició a la direcció postal indicada anteriorment o al correu electrònic cnb@cnb.cat .

Tanmateix, i d’acord amb l’establert a la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico, en el seu article 21, sol·licitem el seu consentiment exprés per a enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

□ He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional del CLUB DE NATACIO BARCELONA.

□ He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional del CLUB DE NATACIO BARCELONA.

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l’adreça del correu electrònic: cnb@cnb.cat.

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Els meus cursos i escoles