Cursos i escoles

En cas de que el seu fill/a tingui una prescripció mèdica és imprescindible pel seu subministrament adjuntar recepta. Cal presentar a la Recepció del Club Natació Barcelona obligatòriament document autoritzant l’ús de paracetamol i/o ibuprofè, en cas de tenir la necessitat de subministrament (febre o malestar). Sense aquesta prescripció medica no es podrà administrar cap medicació (Reial Decret Legislatiu 1/2015, de 24 de juliol, en el seu article 79.1)

*MOLT IMPORTANT* Per beneficiar-se dels descomptes, caldrà fer la inscripció de manera presencial. "No s'aplicaran descomptes ni devolucions una vegada hagi estat efectiva la inscripció on-line" Cal tenir 3 mesos d'antiguitat al CNB per beneficiar-se del preu de Soci.

Introdueix les teves dades personals
Recorda que si ja tens un nom d'usuari i una contrasenya has d'iniciar sessió per reservar una activitat.

Inscripció
No hi ha Cursos i escoles disponibles.
Alergies, medicaments i malalties...........
Condicions
En compliment del que disposa la LOPD, reial Decret 994/1999 de l'11 de juny, l'informem que les dades obtingudes a la present d'inscripció passaran a formar part d'un fitxer informàtic del qual n'és titular el Club de Natació Barcelona.
En tot cas, pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través de cnb@cnb.es


Autoritzo a publicar fotocopies, fotos i/o reportatges audiovisuals on apareguin els meus fills, independentment o en grup, realitzant activitats esportives pels fulletons i/o espais virtuals informatius del Club Natació Barcelona, segon la llei 1/1982 del 5 maig sobre el dret a l'honor a la intimitat personal, familiar i a la pròpia. En cas que no desitgi que les seves imatges no siguin utilitzades, li preguem que ens ho comuniqui a traves de cnb@cnb.es

*MOLT IMPORTANT*

Per beneficiar-se dels descomptes, caldrà fer la inscripció de manera presencial. "No s'aplicaran descomptes ni devolucions una vegada hagi estat efectiva la inscripció on-line"
Cal tenir 3 mesos d'antiguitat al CNB per beneficiar-se del preu de Soci.

Els meus cursos i escoles